Djurs Sommerland is omgetoverd tot een enorm Halloween-evenement

In de herfstvakantie is Djurs Sommerland gevuld met meer dan 25.000 pompoenen en is het park omgetoverd tot een gigantisch Halloween-evenement voor gezinnen met kinderen. De ambities zijn hoog en alles is erop gericht om de beste Halloween-ervaring van Denemarken te bieden aan de vele gasten die tijdens de herfstvakantie het grootste zomerland in de Noordelijke regio bezoeken. De halloween periode loopt van 12 tot 19 oktober 2019.

 

Tijdens Halloween in Djurs Sommerland wil het park een totaalbeleving aanbieden voor het hele gezin. Het anders zo groene park is bekleed met oranje kleuren en overal barst het van magie, (on)gezelligheid en unieke ervaringen. Overal liggen grote pompoenwezens op de loer tussen de spinnenwebben en ratelende skeletten. De medewerkers trekken zelf ook hun engste kostuum aan.

CEO Henrik B. Nielsen zegt het volgende over dit evenement: “Met een magisch Halloween doen we er alles aan om de vele gezinnen met kinderen die ons bezoeken een uitgebreid en kleurrijke Halloween ervaring te bieden. We richten ons op het creëren van een prachtige en spannende sfeer in het park, evenals unieke ervaringen die alleen kunnen worden ervaren tijdens de herfstvakantie. Zo komen onze twee succesvolle spookhuizen terug en kan je dineren na sluiting van het park. Vorig jaar bereikten we bezoekersrecords voor Magical Halloween met meer dan 95.000 bezoekers gedurende de 9 openingsdagen en dit jaar verwachten we opnieuw bijna 100.000 bezoekers.”

 

Twee unieke Halloween-spookhuizen

Naast de meer dan 60 attracties in het park, waaronder het dit jaar geopende Tiger en de grootste achtbanen van Denemarken, kunnen gasten ook uitkijken naar twee grote Halloween-spookhuizen, speciaal ontwikkeld voor Djurs Sommerland door internationale specialisten.

 

HekseSkolen – Heksenschool

Zwarte heksen nemen u mee op een reis doorheen 15 verschillende kamers, gevuld met hekserij, magische en zintuiglijke ervaringen. U krijgt een magische bril en ervaart magische en unieke 3D-effecten. Onderweg zult u mysterieuze heksen ontmoeten, zwevende letters tegenkomen en zoveel meer.

 

GræskarFabrikken – Pompoensoepfabriek

Een stormachtige nacht, een bliksemschicht en plotseling woedt er onrust in de GræskarFabrikken. Alle pompoenen komen tot leven en de ingrediënten voor de nieuwe soep komen allemaal tot leven.

 

Exclusieve avondevenementen met dineren na sluitingstijd van het park

Als de schemering valt kunnen gasten een tafel reserveren voor twee exclusieve avondevenementen. Zo kan men de dag afsluiten met een extra Halloween-ervaring en een avond vol spanning en (on)plezier. In het restaurant op de begraafplaats serveren de lieve heksen een avondmaal en in de personeelskantine van de PumpkinFactory viert men het jubileumfeest van de gekke koks.