Het kwade neemt de Horror Nights van Europa-Park over

Het kwade heeft de macht overgenomen in een post-apocalyptische wereld. Nog meer wrede wezens zorgen voor angst en horror tijdens de Horror Nights – Traumatica. Deze vinden plaats van 25 september tot 2 november. Vijf rivaliserende groepen vechten hier om de macht, een strijd waarin de bezoekers opgezogen worden. Welke groep verkies jij? Wie helpt jou ongehavend uit de gevarenzone te raken? Iedereen wordt voor de keuze gesteld en moet met die beslissing leven of sterven. The Fallen, The Pack, Ghouls, Resistance en Shadows zijn klaar voor de strijd.

 

Sinds de ondergang van de mensheid, dienen The Fallen het kwaad. Ze horen tot de enkele overlevenden van de apocalyps, maar ze bleven niet ongeschonden. Hun geest heeft geleden. Ze voeden zich met ongedierte en ratten in het donker. Velen van hen vielen al ten prooi aan de andere bendes of ontvluchtten de straten van Traumatica. Zelfs The Fallen durven hun eigen huis niet meer te betreden. Zij die dapper genoeg zijn, moeten zeer stil zijn… Sssst!

The Pack is een belangrijk onderdeel dat Myra Mon nodig heeft voor haar Moonshine, ook wel Moondust genoemd.  Door dit drankje kan de wrede bende veranderen in weerwolven zelfs zonder maanlicht. De luidruchtige bikers hebben harige lijven en zorgen voor onrust. Overvallen en vandalisme dat is wat op de agenda staat bij hen. Eens ze hun slachtoffer geroken hebben zullen ze hun jacht niet staken. De bezoekers zullen snel moeten zijn willen ze aan hun klauwen ontsnappen.

De wereld staat onder het bewind van vreselijke wezens, maar Dragoş Shadowborn vindt sommige van hen onwaardig. Deze arme schepsels veranderden in afschuwelijke dingen die een bult dragen en diep onder de aardkost leven. Ze vegeteren in de Incubation. De Ghouls klommen omhoog uit de duisternis van hun verblijven en overwonnen hun aanhankelijkheid van hun scheppers. Hun dorst naar menselijk bloed is groter dan ooit. Ze worden nu aangestuurd door hun koningin Tara, die hen ongelooflijke kracht geeft en kunnen gebruiken tijdens de jacht. Ze zijn beginnen kweken en dat betekend weinig goeds. De Ghouls hebben nu krachten waartegen de rest van Traumatice niet opgewassen lijkt.

Operatie: Invasion is begonnen. De Rotters vallen de bunker aan en proberen hem over te nemen. De Resistance hebben geen leider meer en proberen te overleven.

In legendes kregen ze vele namen, bijvoorbeeld: demonen en bloedzuigers. Maar mensen kunnen hun naam niet uitspreken en noemen hen Shadows. Ze konden de aanval van de Fallen afweren en zijn woest. In Sadow – Redemption, verdedigen ze zichzelf. Ieder die het huis betreedt is een potentieel slachtoffer.

Sinds het begin der tijden heeft het licht gevochten tegen de duisternis en de duisternis tegen het licht. Toen de zon voor het laatst in het westen onderging, leek dit gevecht beslist. De wezens van Traumatica kwamen uit de nacht tevoorschijn om de aarde te regeren en de rest van de mensheid af te slachten. Maar de dood heeft ook leven nodig, daarom ontstond tijdens het opkomen van de maan een nieuwe godin om over Traumatica te heersen: Myra Moon Mistress.

Myra Moon Mistress kan een volledige entiteit van Traumatice uitmoorden. En zij is het die Moonshine kan maken, een serum met bijzondere effecten. Elk wezen dat dit drankje geproeft heeft, kent de kracht die het met zich meebrengt. Er zijn er maar enkele die in de gratie komen van de meesteres en deel worden van haar volgers. De zogenaamde Moon Servants. De meesters is de enige die het drankje kan brouwen. Het enige dat men weet is dat het bloed bevat van de Shadows, maar Myra lijkt meer betrokken dan ze toegeeft. Wat is haar rol in deze wereld? Is zij echt de godin die ze beweert te zijn?

Tijdens de Horror Nighst – Traumatica krijg je een keuze, val je voor de gekte van de Fallen? Wil je onschuldigen opjagen met de Pack of verlies je al je menselijke kenmerken bij de Ghouls?  Wil je tegen de macht vechten met de Resistance of ga je bij de Shadows en hun Vendetta? Het is belangrijk dat je snel kiest.

 

Behalve de horrorhuizen en scarezones zijn volgende attracties geopend: Cassandra´s Curse, Matterhornblitz, Adventure Atlantis en Pegasus.

 

De Horror Nights vinden nog plaats op elk vrijdag en zaterdag tot 2 november 2019, op 13 en 20 oktober en dagelijks van 24 oktober tot 2 november (met uitzondering van 28 en 29 oktober).

 

Tickets zijn enkel verkrijgbaar op www.traumatica.com. De toegang gaat open om 18.45u, het evenement begint om 19.30u. Wie nadien nog zin heeft in een drankje en enge actie is de Vampire’s Club de perfecte locatie.