De geest van Hanlloween zweeft over het Domein van de Grotten van Han!

Van 26 oktober t.e.m. 3 november neemt de Hanlloweengekte bezit van het Domein van de Grotten van Han. Kleurrijke decors, ludieke animaties en spannende Hanlloween avondshows doen klein en groot griezelen van plezier!

 

Sinds verschillende jaren genieten de bezoekers van de Hanlloween sfeer. Een heuse traditie waarbij de hele familie samen spookachtige en grappige avonturen beleeft. Tijdens deze donkere en mysterieuze dagen zijn de klassieke bezoeken aan het Wildpark en de Grot lichtjes verstoord. Verschillende mythische en vreemde wezens hebben het Domein in hun grip…

 

Onder het wakende oog van de wilde beesten in het Wildpark, zweven magische bosgeesten langs de paden en doorheen het struikgewas… De Grot is omgetoverd tot een spookhuis, waarvan de vreemde bewoners ronddwalen in de zalen en galerijen. De geheimzinnige Hanlloween sfeer heeft duidelijk bezit genomen van de omgeving!

 

En voor diegene die er maar niet genoeg van krijgen is er nu ook het “Hol van de Trollen”, een ontmoeting met louche schepsels langs de geheime gangen van de Grot!

 

 

De “Hanlloween” avondshows

Op 30 en 31 oktober en op 1 en 2 november 2019 beleef je een spannende avond op het Domein van de Grotten van Han. Tijdens deze griezelige wandeling ontmoet je de huiveringwekkende bewoners van het donkere woud. Een waardevol kristal is verdwenen! Durf jij de heksen, ratten, vampieren en vele andere duistere wezens te trotseren om het kristal terug te vinden?

En voor alle Hanlloweenmonsters die na dit avontuur grote honger hebben is er ons restaurant Le Pavillon, gelegen aan de uitgang van de Grot waar je na afloop van je bezoek van een lekker Hanlloweenhapje kan nagenieten!

 

Opgelet, enkel in het Frans!

 

Praktische info voor de avondshows:

  • Plaats van afspraak: inkomsthal van het Domein
  • Data: op 30/10, 31/10, 01/11 en 02/11
  • Uurrooster: vertrekken om 17.30, 18.10, 18.50, 19.30 en 20.10 uur
  • Duur: 2 uur
  • Prijs: € 21/volwassene en € 15/kind
  • Prijs van het bezoek met maaltijd: € 36/volwassene en € 23/kind
  • Te voorzien: warme kleren en wandelschoenen. Aarzel niet je te verkleden!
  • Info: http://www.grotte-de-han.be/nl/animaties/hanlloween-avondshows
  • Reservering verplicht: aankoop van tickets online op onze website: http://www.grotte-de-han.be/nl of per telefoon: +32 (0)84 37 72 13