Six Flags Over Georgia opent in 2020 twee nieuwe attracties

Het Amerikaanse pretpark Six Flags Over Georgia opent volgend jaar twee nieuwe attracties, die in een stripfiguren thema gestopt worden. Poison Ivy Toxic Twister en Catwoman Whip zullen een mooie uitbreiding van het aanbod worden.

 

Superhelden en slechteriken staan in de Six Flags parken zij aan zij, ook in Six Flags Over Georgia, waar volgend jaar twee nieuwe attracties openen die in dit thema staan. Catwoman Whip wordt een attractie voor de echte thrillseekers, Poison Ivy Toxic Twister wordt een eerder familiale attractie.

 

 

Poison Ivy Toxic Twister

Poison Ivy Toxic Twister wordt een klassieke draaimolen, waarbij men plaatsneemt in een gondel, de attractie zal ronddraaien, alsook de kruisen waarop de gondels bevestigd zitten.

 

Catwoman Whip

Catwoman Whip is een attractie van het type Endeavour, gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De attractie bestaat uit een grote draaischijf met een hef arm. Wanneer de schijf gaat draaien wordt je omhoog getild en zal je aan hoge snelheid, met je voeten los, omwentelingen maken.

 

Bron en foto’s: Six Flags Over Georgia