Gezinsvriendelijk Halloween event in Rasti-Land

Van 12 tot 20 oktober is er een kleurrijk Halloween-programma voor het hele gezin in het Duitse pretpark Rasti-Land. De bezoekers kunnen zich verwachten aan een horrorparade en kinderen kunnen zich laten schminken. Voor moedige bezoekers is er ook een horrorhuis.

 

Rasti-Land zal in oktober weer griezelig gezellig worden. Het park wordt getooid in herfstkleuren en dagelijks zullen de kleinsten zich er kunnen laten schminken. Om 15 uur vindt er dagelijks een enge parade door het park plaats. Deze parade vertrekt bij de achtbaan. Kinderen die verkleed naar het park komen mogen zelfs deelnemen aan deze parade en nadien aan een kostuumwedstrijd.

Voor de dapperste bezoekers is er het spookhuis Rasti’s Horror House. In de stoffige, smalle gangen van deze maze weet je nooit wat je achter de volgende hoek kunt verwachten…

Het park zal in deze periode geopend zijn van 10.00 tot 17.00 uur.