Parc Des Combes opent tweede nieuwe attractie

Op 15 augustus opende het Franse pretpark Parc Des Combes haar tweede nieuwe attractie van dit jaar. In april opende het park al een nieuw reuzenraad, ditmaal gaat het om een boomstam attractie. Deze attractie is achteraan in het park gelokaliseerd en werd gebouwd door het Italiaanse bedrijf Technical Park.

 

Het Franse pretpark Parc Des Combes is de laatste jaren flink aan het investeren in nieuwe attracties. Zo opende men in 2019 de thrillride Canad’R, waarbij je in zelf de rit kan bepalen. Vorig jaar kwam de familiale attractie Woodside 66 naar het park, een Apollo Sidecar van de Italiaanse fabrikant Technical Park.

Ook voor dit jaar werd aangeklopt bij deze fabrikant. In april werd het reuzenrad La Grande Roue geopend, bovenop de berg waarop het park gelegen is. Het reuzenrad is 25 meter hoog en dankzij de berg waarop dit gelegen is, biedt het een overzicht op de prachtige streek waarin het park gelegen is.

Onlangs opende dan de laatste nieuwigheid van het park. Les Rivières de l’Ouest is een log flume met twee drops, eentje van 9,50 meter hoog en eentje van 5 meter hoog.