Hangover The Tower, Infinity en Ghost Rider naar kermis Bad Kreuznacher

De jaarlijkse kermis van de Duitse stad Bad Kreuznach vindt dit jaar plaats van 16 augustus tot en met 20 augustus 2019. Er komen heel wat attracties naar de Bad Kreuznacher Jahrmarkt waarvan er 21 van het type grootvermaak zijn. Er zijn ook 4 attracties die voor het eerst aanwezig zullen zijn.

 

De kermis pakt dit jaar uit met de 85 meter hoge vrijevaltoren “Hangover The Tower” van Schneider die hier voor het eerst staat. Ook de 65 meter hoge Inversion “Infinity” van Hoefnagels zal van de partij zijn. Meer hoge attracties vinden we terug met het reuzenrad “Europa Rad” van Kipp en de Booster “Jekyll & Hyde” van Thelen die hier eveneens voor het eerst staat.

 

Thrill rides vinden we terug met de eveneens nieuwe Black Out van Störzer of de Huss Booster “Ghost Rider” van Löffelhardt. Ook de Breakdance No. 1 van Kinzler en de Smashing Jump “Voodoo Jumper” van Schäfer is van de partij. Het lijstje met thrill rides wordt verder aangevuld met de Magic van Spangenberger en de Musik Express van Baier.

 

Voor de achtbaanfanaten is er de Wilde Maus van Göbel en de familieachtbaan “Gold Rusher” van Bügler. Waterliefhebbers kunnen dan weer terecht in de Spinning Raft “Rio Rapidos” van Kaiser.

 

Voor de kinderen zijn er ook heel wat leuke attracties zoals funhouses, spookhuizen, botsauto’s een zweefmolen en een lachhuis. De volledige attractielijst van het grootvermaak kan je hieronder terugvinden.

 

Grootvermaak:

Hangover The Tower – Schneider / NIEUW

Black Out – Störzer / NIEUW

Jekyll & Hyde – Thelen / NIEUW

XXL Baustelle – Hartmann / NIEUW

Rio Rapidos – Kaiser

Wilde Maus – Göbel

Infinity – Hoefnagels

Breakdance No. 1 – Kinzler

Voodoo Jumper – Schäfer

Ghost Rider – Löffelhardt

Magic – Spangenberger

Gold Rusher – Bügler

Daemonium – Blume

Lach- und Freu-Haus – Distel

Psychodelic – Bechstedt

Europa Rad – Kipp

Kreuznacher Wellenflug – Nickel

Musik Express – Baier

Autoscooter – Rosskopf-Klinkerfuss

Autoscooter – Rosskopf

Kinderscooter Crazy Time – Rohleder

 

 

 

Bron: kirmesfurum.de