Space wordt nieuwste aanwinst 2020 in Movieland Park

Het Italiaanse Movieland Park kondigt een nieuwigheid aan voor 2020. De nieuwe beleving krijgt Space als naam. Wat voor type attractie we mogen verwachten is nog niet bekend gemaakt. Vast staat wel dat het Italiaanse Moviemex3D meewerkt aan het project.

 

In het Italiaanse Movieland Park, niet ver van het grotere Gardaland, zijn er nieuwe bouwhekken gezet. Op de hekken is een aankondiging te zien voor een nieuwigheid die in 2020 zou moeten open. Het project krijgt de naam Space. De nieuwe beleving komt in het midden van het park te liggen, waar tot vorig seizoen nog de Wild West Show plaats vond.

Wat voor soort de nieuwste attractie van het park zal worden is nog niet bekend gemaakt. Wel is geweten dat het Italiaanse bedrijf Moviemex3D zijn medewerking verleent aan het nieuwe project. Moviemex3D specialiseerde zich in het ontwikkelen van simulatoren, VR-belevingen en 4D-films.

Onlangs nog opende het park de Kitt Mini Jet, een variant van hun unieke waterattractie genaamd Kitt Superjet, die sinds 2013 in het park te vinden. Bij de nieuwigheid kunnen kinderen zelf plaatsnemen achter het stuur van een benzine gestuurd bootje.

Bron: Moviemex3D, Gardalive
Foto’s: Moviemex3D, Movieland Park