Park Tivoli pakt uit deze zomer met een voordelig Vakantieabonnement

Voor wie de zomer(vakantie) in eigen land viert heeft Amusementspark Tivoli een voordelig Vakantieabonnement waarmee men van 6 juli t/m zelfs de herfst(vakantie) onbeperkt kan genieten van alle attracties, speeltoestellen, entertainment en gezelligheid.

 

De hele zomer staat bol van leuke shows en evenementen zoals ‘Tivoli Pakt Uit!’ op 31 juli en 7 augustus. De shows van Tiffi en Toffi zijn alle weekenden en op alle dagen tijdens de zomervakantie (20 juli t/m 11 augustus) te zien in het park.

 

Meer dagjes uit voor minder

De prijs voor een Vakantieabonnement is € 35,00 per persoon (i.p.v. € 47,50) en voor een Gezins-Vakantieabonnement € 115,00 per gezin (i.p.v. € 165,00). Daarnaast krijgt de Vakantieabonnement-houder ook nog vele extra’s zoals korting op diverse (pret)parken zoals Avonturenpark Hellendoorn, Julianatoren, BillyBird Park Hemelrijk, Monkey Town Wijchen, DippieDoe Attractiepark, Wunderland Kalkar, Linneaushof, Vogelpark Avifauna, alle Plopsa pretparken en de Pannenkoekenboot Nijmegen.

Voor alle pretparkfans die het park maar voor één dag willen bezoeken zijn er online tickets met korting te verkrijgen. De abonnementen zijn zowel online of aan de kassa van het park te verkrijgen. Meer informatie over het park is te vinden op www.parktivoli.nl