Oriental Heritage Changsha is klaar voor opening

Oriental Heritage in het Chinese Changsha is klaar voor opening. Het nieuwe pretpark staat vooral in de belangstelling vanwege twee Vekoma achtbanen. Meest in het oog springende is Brave God. Een zittende achtbaan van het model Spacewarp.

Het is haast niet bij te houden. alle projecten die op dit moment in China aan de gang zijn. Eén daarvan is Oriental Heritage in Changsha van de Fantawild groep. Het park zal twee achtbanen tellen, beide gebouwd door Vekoma.

De meest in het oog springende is Brave God. De Vekoma achtbaan van het model Spacewarp bevat drie inversies: een sidewinger en twee kurkentrekkers. Inmiddels is er een eerste POV verschenen van de achtbaan die een opvallend geel-paars kleurenpatroon gekregen heeft.

 

 

Daarnaast bouwde Vekoma ook een hangende familieachtbaan in het park. Het zou gaan om het 453m model. Het type werd onlangs nog geopend in het nieuwe gebied van Dollywood.

Met de opening van het park in Changsha opende Fantawild zijn vijfde Oriental Heritage park, dat zich focust op de Chinese cultuur. Daarnaast heeft de groep ook nog tal van parken onder de naam Fantawild Adventure met de focus op sci-fi en interactie en Fantawild Dreamland die opgebouwd zijn rond animatie en fantasie. Dit jaar alleen al plant de groep 7 nieuwe pretparken in China.

Bron: rcdb
Foto’s: Fantawild