Gardaland Resort opent het eerste LEGOLAND® Water Park van Europa

“Het eerste LEGOLAND® Water Park in Europa wordt gerealiseerd in Gardaland en is ook het eerste waterpark ter wereld dat binnen een amusementspark wordt gebouwd dat niet van het merk LEGOLAND is”, heeft Aldo Maria Vigevani, CEO Gardaland vandaag laten weten.

 

In 1932 werd in Denemarken het merk LEGO opgericht. Het woord LEGO is een combinatie van de eerste twee letters van de Deense woorden “LEeg GOdt”, wat “speel goed” betekent. Bijna 90 jaar na de oprichting is het merk van de legendarische bouwsteentjes tegenwoordig wereldmarktleider in de sector constructiespeelgoed en vertegenwoordigd in meer dan 140 landen en verkoopt elk jaar circa 70 miljard componenten. De brand is geliefd bij kinderen overal ter wereld en van alle leeftijden en telt meer dan 340 “LEGO User Groups” in de hele wereld met honderdduizenden abonnees.

 

“Dit is fantastisch nieuws – bevestigt Paolo Lazzarin, General Manager van LEGO Italië – We zijn heel trots en ik weet zeker dat het Waterpark een bron van vreugde zal zijn voor alle grote en kleine bouwers die ons altijd al met toewijding en passie volgen“.

 

“De brand LEGO is internationaal bekend en gaat zeker bijdragen aan het versterken van de positie van Gardaland Resort als primaire toeristische bestemming op Europees niveau en om Gardaland als topspeler te plaatsen binnen het aanbod van gezinsentertainment” – vertelt Vigevani.

 

Aangezien het met name bedoeld is voor gezinnen met kinderen van twee tot twaalf jaar, brengt LEGOLAND Water Park de belangrijkste waarden van de LEGO Groep tot leven: Amusement, Kwaliteit, Verbeelding, Creativiteit en Leren. Elementen die allemaal perfect passen bij de Fantasie, het Avontuur en de Magie van Gardaland.

 

LEGOLAND Water Park is dus een perfecte aanvulling op Gardaland, het Amusementspark nummer 1 in Italië en een van de beste in Europa, en op SEA LIFE Aquarium, het enige thema-aquarium op Italiaans grondgebied. Dankzij het ongelooflijke nieuwtje van het Waterpark LEGOLAND biedt Gardaland haar bezoekers een reden te meer om het amusement langer te laten duren en te overnachten in het Resort, in een van de drie fantastische thema-hotels: Gardaland Hotel, Adventure Hotel en het splinternieuwe Magic Hotel!