Fotoalbum: Gardaland – juni 2019

Themeparkfreaks Han, Tristan & Timothy bezochten onlangs het Italiaanse Gardaland. Dit prachtige pretpark, gelegen aan het idyllische Gardameer is zeker eens een bezoekje waard tijdens een trip doorheen Italië. Gardaland is een meester in het thematiseren van zijn attracties met in het bijzonder de Intamin Spill water ride La fuega de Atlantis. Ook voor de credithunters vallen hier maar liefst 8 credits te rapen, denk hierbij maar aan de B&M wing coaster Raptor, de Vekoma Mine Train Mammut & Oblivion, een B&M Dive coaster. Ook de liefhebbers van darkrides komen hier aan hun trekken, ga op avontuur in de wereld der pirateren in I Corsari of ga de strijd aan met Mytische Egyptische wezens in de attractie Ramses. Apart is zeker ook de achtbaan Sequoia Magic Loop te noemen, bekijk de wereld eens ondersteboven vanop deze rollercoaster. De madhouse van het park is ook briljant aangekleed als een boom uit één of ander fantasierijk.