Walibi Belgium viert het einde van de examens

Voor velen zit de examenperiode er zo goed als op! Tijd dus voor een welverdiende ontspanning. Volgende week kunnen scholieren en studenten hun examenstress wegschudden in Walibi Belgium. Walibi “School’s out” staat synoniem voor een week lang zomerse activiteiten en feestjes, die de afgelopen periode wellicht snel zullen doen vergeten.

 

Tussen maandag 24/06 en vrijdag 28/06 vieren we het einde van de examens met Walibi School’s Out : tal van leuke zomerse activiteiten en fantastische DJ-sets. Een vers aangelegd strand wacht alle bezoekers op voor een partijtje beachvolleybal, of voor een rustig momentje (al dan niet met een cocktail in de hand) tussen de vele achtbaanritten door. Bij deze zomerse sfeer mogen natuurlijk geen opzwepende beats ontbreken. Op maandag (24/06), woensdag (26/06), en vrijdag (28/06) verzorgen DJ’s de meest dansbare deuntjes. Daarnaast stelt Walibi een open podium ter beschikking voor alle bezoekers met verborgen talenten !

 

En het feestje gaat verder door in… Aqualibi! Ook het waterpark belooft volgende week een post-examen (water)paradijs te worden.  Wie Aqualibi zegt, denkt meteen aan een heuse POOL PARTY! Voor het eerst organiseert het waterpark een party speciaal voor studenten: Start of Summer Pool Party ! Op vrijdag 28/06, tussen 19u00 en 01u00, kunnen bezoekers zich volledig laten gaan op de beste DJ-sets van NRJ Extravadance.

 

Online bieden beide parken (Walibi Belgium en Aqualibi) speciale promoties aan: