Plopsaland De Panne verrast juf Monica tijdens laatste bezoek voor pensioen

Vandaag organiseerde Plopsaland De Panne een grote verrassing voor Monica, juffrouw van het derde leerjaar van het Sint-Andreaslyceum Sint-Kruis en al jaren met haar klasje trouwe bezoekster van het park.

 

 

Juf Monica komt al jaren met haar klasje op schoolreis naar Plopsaland De Panne. Eind deze maand viert ze haar 60e verjaardag en gaat ze na jaren trouwe dienst op pensioen. “Monica komt hier al zo lang dat we haar tijdens haar laatste schoolreis uiteraard uitgebreid in de bloemetjes wilden zetten.”, aldus Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. “Dit vertaalde zich, tot haar grote verbazing, in de ene verrassing na de andere!”.

 

Zo werd juf Monica bij aankomst door Maya de Bij ontvangen, die haar met veel enthousiasme een boeketje bloemen en een fles Plopsa Champagne overhandigde. Daarnaast regelde Plopsaland De Panne, samen met de collega’s van juf Monica, ook nog een onvergetelijke rit in de Plopsa-parade. Als afsluiter van de dag kreeg ze een grote Maya-knuffel mee naar huis en vormden haar collega’s, leerlingen en alle Plopsa-figuren een erehaag om de juf uit te zwaaien. Een geëmotioneerde Juf Monica sprak alvast vol lof over deze bijzondere dag: “Ik wist van niets. Een mooiere afsluiter had ik me niet kunnen wensen”.

 

Ook dit verlengde weekend is Plopsaland De Panne open, alsook het waterpark Plopsaqua De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo, in de Belgische Ardennen.