Groot feest op 15 juni in Amusementspark Tivoli

Op zaterdag 15 juni a.s. is het groot feest in Amusementspark Tivoli, want dan vieren onze mascottes Tiffi & Toffi hun verjaardag. De hele dag staat bol van leuke activiteiten en verrassingen.

 

Na de feestelijke opening van het park om 10.00 uur kunnen de verjaardagsgasten o.a. genieten van Tiffi’s Show en Toffi’s Show. De Tivoli Express rijdt met Tiffi & Toffi en dansers door het park en maken er overal waar ze stoppen een feestje van. Èn er zijn meerdere Meet & Greets met Tiffi & Toffi om ze te feliciteren.

Hun mascottevriendjes van Julianatoren, Kernwasser Wunderland, Speelparadijs Voorst en BillyBird komen ook op het verjaardagsfeest.

 

Tiffi & Toffi Parade

Op de verjaardag barst om 14:00 uur het feest helemaal los tijdens de Tiffi & Toffi Parade. In deze feestelijke parade door het park lopen o.a. met de jarige Tiffi & Toffi mee: Jim van de Ontdekkingsreizigers, Noor van de Winter Tivoli, de Mysterieuze Muzikant van Tivoli’s Halloween Party en alle mascottevriendjes.

De parade wordt begeleid door gezellige muziek van Fanfare Jong Sebastianus Gendt, de Feestmuzikanten en de dansers van dansgroep D & D uit Kranenburg.

Halverwege de parade (om 14:15 uur) is er een feestmoment op het entreeplein waar Tiffi & Toffi in het zonnetje worden gezet worden en zal worden gezongen en gedanst.

 

Verjaardagstickets met korting

Wie mee wil feesten, dansen, zingen en spelen kan vooraf online al een ticket kopen en genieten van veel gratis extra’s én korting op de entree.

 

Meer informatie over het park is te vinden op www.parktivoli.nl