Kroatisch pretpark Fun Park Biograd opent grote waterattractie

Fun Park Biograd, gelegen in Kroatië opende dit jaar een gloednieuwe Super Splash attractie genaamd Atlantis. Het park opende in 2017 voor het eerst de deuren en bood meteen een echte klassieker aan met de Schwarzkopfachtbaan Big Blue. In het beginjaar ging het park nog door het leven als Fun Park Mirnovec, maar dat wijzigde in 2018.

 

Fun Park Biograd breidt dit jaar haar aanbod uit met een waterattractie. Het park, gelegen in de stad Biograd na Moru in de Kroatische landstreek Dalmatië, opende twee jaar geleden. Een van de blikvangers in het park is ongetwijfeld de Schwarzkopf-achtbaan Big Blue, die voorheen in onder andere Loudoun Castle stond.

 

Dit jaar kwam er een Super Splash attractie bij met Atlantis. Deze werd gebouwd door het Zwitserse bedrijf Intamin. Bij deze attractie ga je met een lift verticaal omhoog, om nadien via een grote drop met een grote splash in het water te belanden.

 

 

Bron en foto’s: Fun Park Biograd