Australisch SeaWorld park gaat houten achtbaan openen

Het Australische SeaWorld park pakt uit met enkele nieuwigheden. De grootste investering zal Leviathan worden, een houten achtbaan van de Gravity Group en Martin & Vleminckx. De andere nieuwigheden worden een Topspin en Star Flyer.

 

SeaWorld Gold Coast, gelegen in Australië gaat enkele grote nieuwigheden openen. Het park opent als eerste nieuwigheid in december 2019 een gloednieuwe Topspin attractie. Deze krijgt de naam Vortex en zal je volledig rondtollen. De attractie zal gebouwd worden boven en tussen enkele fonteinen.

 

De tweede nieuwe attractie wordt Trident. Deze attractie wordt geleverd door Funtime en neemt je mee voor een zweefvlucht op 52 meter hoogte in een Starflyer. Deze zal geopend worden in april 2020.

 

Maar de grootste nieuwigheid wordt zonder twijfel Leviathan. Deze 1000 meter lange en 32meter hoge houten achtbaan zal een snelheid gaan behalen van 80 km/u. De achtbaan werd ontworpen door de Gravity Group en zal gebouwd worden door Martin & Vleminckx. Wie in het achterste karretje plaatsneemt kan de rit achterwaarts beleven.

 

 

Bron en foto’s: SeaWorld