Fotoalbum: Attractiepark Slagharen – mei 2019

In het Nederlandse Slagharen, daar kan je veel beleven! Nieuw dit jaar is de voetgangerstunnel die de park en de hoofdingang verbindt en het indrukwekkende klim- en klauterpark Black Hill Ranger Path. Het parcours is zeer divers, waarbij men bij de ropecourse maar liefst 36 obstakels trotseert om aan de overkant te komen. Voor de echte waaghalzen is er een 115 meter lange rollglider, waarmee men in ruim 30 seconden tijd naar beneden vliegt. De klimliefhebbers kunnen naar hartenlust klimmen op de 8 meter hoge klimwanden. Voldoende op voorhand reserveren voor de rollglider is een gouden tip die we onze lezers hier willen meegeven. Zo probeerden wij rond 14u de rollglider uit te proberen, maar helaas was de attractie al helemaal volgeboekt voor die dag.