Parc Ange Michel stopt vrijevaltoren in nieuw kleedje

Het Franse pretpark Parc Ange Michel opent dit jaar een nieuwe attractie met sidecars volants, maar stopte ook de vrijevaltoren Flash Tower in een nieuw kleedje. Zo heeft dit park, gelegen in Saint-Martin-de-Landelles, weer wat leuks te bieden aan de bezoekers.

 

Het Franse pretpark Parc Ange Michel, gelegen aan de Normandische kust, krijgt er opnieuw een attractie bij met Sidecars Volante. Dit is een zogenaamde Apollo sidecar van de Italiaanse fabrikant Technical Park.

 

Het park opende in 2015 een vrijevaltoren van 40 meter hoog, gebouwd door het Italiaanse bedrijf Zamperla. Flash Tower, zoals deze attractie heet, krijgt dit jaar een leuk thema. Men koos voor een brandweerthema. Waarbij de mascotte van het park als brandweerman centraal staat.

 

Bron en foto’s: Parc Ange Michel