La Récré des 3 Curés investeert meer dan twee miljoen in nieuwe ingangszone

Het Franse pretpark La Récré des 3 Curés investeert dit jaar meer dan 2 miljoen euro in een nieuwe toegangszone. Volgend jaar staat er dan weer een grote achtbaan op de planning met een prijskaartje van 5 miljoen euro. Deze investering komt er vanwege het dertigjarig bestaan van het park.

 

La Récré des 3 Curés zal dit jaar niet uitpakken met een nieuwe attractie, toch blijft het parkje sterk investeren in haar toekomst. Dit bescheiden parkje kennen we doordat het meerdere attracties overkocht die ooit in Bobbejaanland te vinden waren, zoals: Fly Away, Bobby Drop en Mambo.

Dit jaar zal het park de bezoekers ontvangen in een volledig vernieuwde toegangszone, hiervoor investeert men 2,5 miljoen euro. Voorheen zat de ticketverkoop en toegang in een houten huisje, nu wordt er geïnvesteerd in een groot gebouw waar ook een snackbar te vinden zal zijn.

De toegang is een eerste stap in de voorbereiding van de dertigste verjaardag van het park. Volgend jaar staat er op zijn minst al een grote achtbaan op de planning, met een prijskaartje van vijf miljoen euro. Veel informatie wil het park hierover nog niet geven, maar wel dat ze van Duitse makelij zal zijn en meerdere lanceringen zal bevatten.

 

Bron en foto: La Récré des 3 Curés