Nieuwe achtbaan Jeepo’ Dino geopend in La Récré des 3 Curés

Het Franse pretpark La Récré des 3 Curés opende onlangs een nieuw themagebied dat in het teken staat van dinosaurussen. In dit gebied is de blikvanger een gloednieuwe familiale achtbaan.

 

La Récré des 3 Curés, gelegen in het Franse Bretagne, opende onlangs het nieuwe themagebied La Récré des Dinos. Dit gebied kan je ontdekken vooraan het park, net aan de inkom. In dit gebied staan de dinosaurussen centraal en opende een gloednieuwe achtbaan die de naam Jeepo’ Dino kreeg.

Jeepo’ Dino werd gebouwd door de Italiaanse fabrikant Zamperla. De baan heeft een hoogte van 4,6 meter en een lengte van 92 meter. De maximale snelheid op deze baan bedraagt 29 km/u. Ze is van het type Family Coaster / 92m. Ditzelfde type opende dit jaar ook in Bellewaerde Park onder de naam Brazilian Buggies.

 

Bron en foto’s: La Récré des 3 Curés