Camel Creek Adventure Park opent twee nieuwe achtbanen

Het Engelse pretpark Camel Creek Adventure Park kondigde aan twee nieuwe achtbanen te gaan openen. Jammer genoeg verwijdert het park ook een andere achtbaan uit het park. Ontdek welke attracties nog meer nieuw zijn en verdwijnen.

 

Het Engelse pretpark Camel Creek Adventure Park, gelegen in het Cornwall, opent dit jaar drie nieuwigheden. De eerste is ondertussen geopend. Op Creeky’s Water Rush kunnen de jongste bezoekers een kanotochtje maken.

Maar het grootste nieuws zijn ongetwijfeld de twee nieuwe achtbanen. De eerste wordt Clown Coaster, een achtbaan voor de jongste bezoekers. De tweede nieuwe achtbaan wordt Airbender, voorlopig is hierover ook weinig informatie te vinden, maar het zou gaan om een hangend exemplaar.

Afscheid nemen doet het park van haar achtbaan Morgawr, een junior coaster die voorheen terug te vinden was in Camelot Themepark en Tir Prince Family Funfair. Verder verdwijnen ook de glijbanen Megaslide en attracties Demon Drop en Bucanneer Battles.

 

Bron en foto: Camel Creek Adventure Park