Bayern Park opent dit jaar een nieuwe speeltuin

Het Duitse Bayern Park investeert dit seizoen in een speeltuin. Het nieuwe speelplezier voor de kleinsten zal Räuberwald Spielplatz heten. Op foto’s die het park deelde is te zien dat de speeltuigen zo goed als af zijn.

 

Bayern Park is een Duits attractiepark dat opende in 1985. Blikvanger van het park is de Maurer lanceerachtbaan Freischütz. Vorig jaar opende het park twee rondritjes en de interactieve attractie Stadlgaudi 4D.

Dit jaar trok het park een nieuwe speeltuin op. Deze is opgebouwd in het stukje bos vlak naast Freischütz. Het nieuw stukje park zal Räuberwald Spielplatz (Roversspeelbos) gaan heten.

Op foto’s die het park naar buiten bracht zien we dat er meerdere gebouwtje zijn opgetrokken, die telkens verbonden zijn met netten waar de kleinsten avonturiers kunnen doorkruipen. Verder is er ook een glijbaan te vinden.

De nieuwe speeltuin en de rest van het park kan je gaan ontdekken vanaf 13 april.

 

Bron en foto’s: Bayern Park