Sledge Hammer opnieuw beste attractie van België

Het Kempense pretpark Bobbejaanland is in de prijzen gevallen tijdens de Diamond Themepark Awards. De jaarlijkse uitreiking vond vandaag plaats en ook het park uit Lichtaart mocht opnieuw een award mee naar huis nemen.

 

De Beste Attractie van België vindt u volgens de vakjury en fans in Bobbejaanland. Giant Frisbee Sledge Hammer sleepte deze prijs al meermaals in de wacht. Bobbejaanland is blij met de erkenning: “Sledge Hammer is een unieke attractie in België, deze prijs toont aan dat hij na vijftien jaar nog steeds een sterkhouder is voor Bobbejaanland.”.

Vanaf juni maakt de attractie bovendien deel uit van de nieuwe themazone Land of Legends, die momenteel in Bobbejaanland gebouwd wordt. “De attractie krijgt een welverdiende opknapbeurt, de theming zal helemaal beantwoorden aan het verhaal van de Land of Legends,” verklaart woordvoerder Peggy Verelst daarover, “de eerste delen van de theming zijn intussen klaar en op dit moment onderweg naar Lichtaart.”.