Walibi Holland introduceert Halloween voor het hele gezin

Het uiterst succesvolle en award-winnende Halloween Fright Nights van Walibi Holland breidt vanaf oktober 2019 uit met een Halloween daytime event voor stoere kinderen vanaf 6 jaar die gek zijn op Halloween. Naast alle spectaculaire attracties voor kinderen in Walibi Holland, bieden we hen nu ook een spannend evenement overdag.

 

Overdag Fear & Fun voor kids, ’s avonds nog steeds hardcore horror voor 16+!

Omdat Halloween Fright Nights voor onze jongste sensatiezoekers te heftig is, bieden we tijdens dit nieuwe Halloween daytime event een speciaal kids-proof programma. Door Walibi’s jarenlange ervaring met Halloween, wordt een evenement opgezet waarbij de verhouding Fear & Fun perfect is afgestemd op de jongere doelgroep. Het blijft van hoogstaande kwaliteit, spannend en uitdagend – het is tenslotte Halloween in Walibi Holland –, maar niet doodeng zoals het avondprogramma vanaf 18:00 uur.

Het avondprogramma van het bekende en succesvolle Halloween Fright Nights zal ook dit jaar zijn weerga niet kennen. Iedereen die denkt dat hij alle angstaanjagende Scare Zones en Haunted Houses aandurft, moet tijdens Halloween dus vooral ‘s avonds naar Walibi Holland komen.

 

Halloween Fright Nights 2019

Halloween Fright Nights is dit jaar van 5 t/m 27 oktober op geselecteerde dagen. Het nieuwe Halloween daytime event vindt plaats op de dagen van Halloween Fright Nights, plus op zeven extra dagen in de herfstvakantie: 14, 15, 16, 17, 21, 22 en 23 oktober. De exacte openingstijden van Walibi tijdens Halloween zijn te vinden op Walibi.nl/openingstijden.

 

De precieze invulling en de naam van het nieuwe Halloween daytime event worden op een later moment bekendgemaakt. Houd daarom onze Facebook en Instagram nauwlettend in de gaten.