Parc Astéris viert haar 30ste verjaardag

Een allernieuwste attractie nieuwe attractie, nieuwe personages en onmisbare evenementen. Het nieuwe seizoen 2019 in Parc Astérix zit vol verrassingen. Bovendien viert het Park van de Onbedwingbare Galliers dit jaar haar 30ste verjaardag

 

Nieuwe attractie: Attention Menhir!

30 jaar… En om al deze jaren die het park met de Fransen heeft gedeeld op waardige wijze te vieren, introduceert Parc Astérix Attention Menhir! die een nieuwe gezinsattractie is waarbij de bezoekers in de filmwereld duiken. Voor de eerste keer in de geschiedenis van het Park, wordt er een 4D-animatiefilm vertoond in een allernieuwst theater met 300 zitplaatsen: Les Studios Idéfix. Na de bezichtiging van kamp Babaorum nemen de bezoekers plaats op dynamische stoelen ze worden dus de toeschouwers van een totaal nieuw verhaal met een aantal verrassende wendingen. Erupties, water, wind, allerlei geuren… de illusie is volledig. Pas op, er kunnen menhirs vallen!

 

Het park wordt een doorlopende voorstelling

Een verjaardag zonder gasten is geen echte verjaardag en daarom komen alle personages uit het stripverhaal samen in Parc Astérix om de bezoekers te verrassen. Astérix, Obélix, Panoramix, Heroïx, Walhalla maar ook Bellefleur, alle dorpsbewoners zullen in het Park aanwezig zijn om aan de feest deel te nemen!  Maar daar blijft het niet bij… De bezoekers kunnen ook kennismaken met de nieuwe iconische personages uit de avonturen van Astérix: Numérobis, de Vikingen, de Grieken en een Romeinse patrouille zijn op verschillende locaties het Park te vinden. Bovendien is er nieuwe goochelshow is het Théâtre de Panoramix.

 

Het park viert Pasen op 20,21 en 22 april

April zonder chocolade, dat is onmogelijk! Obélix, onze smulpaap, zal dit zeker niet tegenspreken… Met Pasen nodigt het Park de jonge jagers in spé uit om de gekleurde eieren te vinden die in het Village Gaulois verstopt zijn. De kleine lekkerbekken krijgen een rieten mandje en de bedoeling is zoveel mogelijk eieren vinden voordat de klok luidt. In ruil voor hun buit ontvangt Elk kind een zakje met echte Leonidas chocolade-eieren. Een leuke ervaring voor het hele gezin!

 

Nieuw: La Cité Suspendue

La Cité Suspendue ligt aan de rand van het Park en beschikt tegenwoordig over 150 kamers verdeeld over 3 gehuchten: Het dorp van de Pottenbakkers, het dorp van de Artiesten en het dorp van de Druïden. Van kamers tot restaurant, de gehele inrichting is erop gericht om de bezoekers in een authentieke en verbazingwekkende sfeer een geweldige ervaring te laten beleven. La Cité Suspendue is volledig van hout gemaakt wat zowel binnen als buiten een gezellige sfeer creëert. De dorpen zijn met elkaar verbonden door middel van loopbruggen op palen. Verder zijn de 150 kamers van hotel Les Trois Hiboux totaal gerenoveerd. Een aangenaam verblijf Wordt dus gegarandeerd, midden in het regionaal natuurpark Oise en op een steenworp afstand van het Park!