Nieuw funhouse voor Belgische kermissen

Er is fijn nieuws binnengekomen voor de Belgische kermisfanaten. Dit weekend mogen we een gloednieuw funhouse verwelkomen. De attractie heeft de naam Show Time gekregen en zal worden uitgebaat door de familie Ropers-Hendricks.

 

Het spuitbedrijf ESSA airbrush, gespecialiseerd in spuitwerk voor kermis attracties zoals botsauto’s, break dances, horrorhouses en funhouses heeft foto’s onthuld van een nieuwe attractie die ze van een mooie laag verf hebben voorzien.

Het gaat om een funhouse voor de Belgische kermissen met de naam Show Time. Het thema van de attractie is een groot circus in de stijl van de filmhit “The Greatest Showman”. Het is de familie Ropers-Hendrickx die de nieuwigheid hebben aangekocht. De attractie werd gebouwd door het Tsjechische bedrijf Alestechnic.

Op de Carnavalskermis van Herenthout zal de attractie in première gaan. Deze kermis vindt plaats van 3 maart tot en met 10 maart 2019 op de Markt en Kerkplein van Herenthout. Ondertussen is de attractie volledig opgebouwd op het plein. Hieronder kan u een aantal foto’s bekijken van de gloednieuwe attractie!

Bron: ESSA airbrush, Kermisland, Kermiswereld, Alain Andries

Foto’s: ESSA airbrush