Münster Frühjahrssend pakt uit met Euro Coaster en Apollo 13

De voorjaarskermis van de Duitse stad Münster vindt dit jaar plaats van 23 maart tot en met 31 maart 2019. Heel wat attracties zullen afzakken naar de Frühjahrssend waaronder 16 van het type grootvermaak. De kermis is gelegen op het Schlossplatz plein.

 

Bij de blikvangers dit jaar hoort de Euro Coaster van de Nederlandse exploitant Buwalda. Het is een van de weinige achtbanen op de kermis waarbij de treinen onderaan de track hangen. Een andere grote blikvanger is de Apollo 13 van Küchenmeister, dit is een Booster Maxxx van 55 meter hoog.

 

Thrill rides vinden we terug met de Shake & Roll van Schäfer gebouwd door Mondial, de Disco Jet van Heitmann, dit is een Musik Express en de Break Dancer No.2 van Bonner. Ook het schommelschip Nessy van Markmann is present.

 

Van het uitzicht genieten kan op het reuzenrad Jupiter van Barth & Kipp. Kinderen kunnen zich amuseren in de zweefmolen, de glijbaan, het spookhuis of de verschillende funhousen. Natuurlijk kunnen de botsauto’s ook niet ontbreken.

 

Ontdek hieronder de volledige attractielijst.

 

Grootvermaak:

Formel 1 – Heitmann (Botsauto’s)

Highway No.1 – Schneider (Botsauto’s)

Disco Jet – Heitmann (Musik Express)

Jupiter – Barth / Kipp (Reuzenrad)

Break Dancer No.2 – Bonner (Break Dance)

Euro Coaster – Buwalda (NL) (Inverted Coaster)

Apollo 13 – Küchenmeister (Booster Maxxx)

Nessy – Markmann (Schommelschip)

Wellenflug – Blume (Zweefmolen)

Shake & Roll – Schäfer (Shake & Roll)

Skipper – Feuerstein

Adventure Live – Strothenke

Euro Rutsche – Kutschenbauer (Glijbaan)

Geisterstadt – Fellerhoff (Spookhuis)

Down Town – Hofmann (Funhouse)

Dschungel Camp – Agtsch (Funhouse)