Skyline Park opent permanent spookhuis in 2019

Dit jaar zal het Duitse Skyline Park ‘Geisterschlange’ openen. Dit spookhuis, dat bekend is van de kermis, zal vanaf dit jaar een permanente plaats krijgen in het park. Doorheen een parcours van meerdere verdiepingen zullen bezoekers dus niet enkel kunnen griezelen tijdens Halloween, maar het ganse jaar door.

 

Skyline Park in Beieren zal dit jaar uitpakken met een spooktrein die we vooral kennen vanop de kermis. ‘Geisterschlange’ die gebouwd werd door MACK Rides en die door Lehmann werd uitgebaat op verschillende kermissen zal vanaf dit jaar een permanente plek krijgen in het park. Deze spooktrein was vroeger ook terug te vinden op de ‘Horror Nights’ in Europa-Park, maar zal haar 40e verjaardag vieren in Skyline Park.

Met een breedte van 36 meter en een hoogte van 18 meter is het één van de grootse spooktreinen in Duitsland. Bezoekers komen tijdens de rit van drie minuten over drie etages verschillende animatronics tegen. Om de attractie beter in zijn omgeving te laten passen zullen ze deze moderniseren.

Deze nieuwe attractie zal op de plaats komen waar vroeger de ‘Wildwasserbahn’ stond. Hiervoor zal men ook het gebied opknappen en zal er een nieuw restaurant geplaatst worden.

De exacte openingsdatum van de attractie is nog niet gekend, maar het nieuwe seizoen van Skyline Park zal beginnen op 30 maart.

 

 

Bron: Parkerlebnis