Parc Bagatelle steekt mijntrein achtbaan in een nieuw jasje en opent nieuw gebied

Het Franse pretpark Parc Bagatelle maakte voor het nieuwe pretparkseizoen al het een en het ander bekend. Zo krijgt mijntrein achtbaan Gaz Express een nieuw jasje en opent het park een nieuw themagebied.

 

Op de Facebookpagina deelde Parc Bagatelle schetsen van de nieuwe bekleding die mijntrein achtbaan Gaz Express zal krijgen. De baan is echter al van de oude stempel aangezien deze klassieker opende in 1987 en had snel een opknapbeurt nodig.

 

Benaming

De attractie kreeg in de loop der jaren al verschillende namen. Zo heette ze van 1987 tot 2004 Mine d’Or Engloutie en van 2006 tot 2011 Bouzouc. Vooraleer ze de benaming Gaz Express kreeg in 2015 heette ze Bag Express. Of het park dit jaar kiest voor een nieuwe benaming is nog onbekend. Het park belooft op de Facebookpagina wel nog heel wat nieuwe verrassingen.

 

Nieuw themagebied

2019 belooft een goed jaar te zijn voor het Franse park. De mijntrein attractie krijgt niet alleen een nieuw jasje, het park opent een gloednieuw gebied in thema van een oude boerderij. Momenteel is bekend dat het gebied een boerderij met kleine dieren een Bugatti-circuit krijgt. Binnenkort geeft het pretpark meer info vrij.

 

De werkzaamheden zijn alvast begonnen

Bron en foto’s: Parc Bagatelle