Legoland Florida Resort opent Pirate Island Hotel in het voorjaar van 2020

Het Amerikaanse Legoland resort, gelegen in Florida, heeft plannen om in 2020 een gloednieuw hotel te openen. Het Pirate Island Hotel wordt het derde hotel van het resort. Het thema wordt, zoals te verwachten, een piratenschip.

 

Pirate Island Hotel zal het derde on site hotel worden in het Legoland Florida resort. Slechts 130 stappen verwijderd van het themapark biedt het nieuwe hotel 150 kamers, een verwarmd zwembad en een zwembadterras, honderden LEGO-modellen en een piratenschip aan de voorzijde voor fotomomenten.

“We zijn heel enthousiast om een gloednieuwe gezinsvriendelijke ervaring aan te bieden en de uitbreiding van ons park voort te zetten met een derde hotelaccommodatie”, vertelt Rex Jackson, algemeen directeur van Legoland Florida resort. “Legoland Florida resort doet er alles aan om elk kind dat door de deur loopt te laten lachen en Pirate Island Hotel zal ons zeker helpen dit doel te bereiken.”

De nieuwe vijf verdiepingen tellende accommodatie zal ook een restaurant met piratenthema, een kindvriendelijke speelomgeving en een bar voor volwassen piraten bevatten. Bovendien kunnen gasten bij elk hotel een gratis ontbijt in gezinsstijl krijgen.

In de hotelkamers kunnen kinderen het LEGO-piratenleven ervaren, terwijl ze hun eigen aparte kant van de kamer verkennen, compleet met hun eigen tv, dagelijkse LEGO-schatkisten, LEGO-pirateninrichting en bootvormige stapelbedden in de kamer.

“Pirate Island Hotel biedt een compleet unieke gastervaring voor piraten van alle leeftijden”, zegt Kevin Carr, directeur van Legoland Florida resort hotels. “Piraten hebben een lange geschiedenis verbonden met de staat Florida en we kijken ernaar uit om onvergetelijke ervaringen te bieden aan onze toekomstige gasten met een gedenkwaardig en leuk hotel. Of het nu gaat om interactie met LEGO-personages op ware grootte in de lobby, LEGO-bounty aan het einde van een schattenjacht in de kamer, of genieten van de zon in ons verwarmde zwembad, het Pirate Island Hotel is de perfecte plek voor gezinnen.”

Pirate Island is slechts een deel van Legoland Florida’s voortdurende parkuitbreiding, waaronder ook The Lego Movie World, die dit voorjaar wordt geopend, en een nieuwe minigolfbaan voor hotelgasten, die deze zomer ergens geopend wordt.

 

 

Bron: attractionsmagazine.com