Alle valentijns mogen gratis mee op speeddate naar het Tikibad van Duinrell

Duinrell viert de liefde wel heel groots met een speciale Valentijnsdag-actie. Op 14 februari mogen namelijk alle geliefden hun valentijn helemaal gratis meenemen op speeddate naar het Tikibad. Via https://www.duinrell.nl/valentijn kun je voor jou en jouw valentijn twee entreetickets bestellen voor de prijs van één. Dat scheelt mooi 22,50 euro. Uniek, want dit is de allereerste keer dat Duinrell op zo’n grote schaal gratis tickets aan zo’n breed publiek weggeeft.

 

Speeddate in het Tikibad

‘Dat je met veel speed van onze glijbanen afgaat, dát kan natuurlijk elke dag … maar op Valentijnsdag willen we zoveel mogelijk speeddates van onze glijbanen Blits en Flits’, lacht Lisanne van Duinrell. En daarom mag iedereen die verliefd is, op donderdag 14 februari  zijn valentijn helemaal gratis meenemen voor een spetterende speeddate in het Tikibad.  

Moet het een speeddate zijn? ‘Nee, natuurlijk niet! Liefde kun je ook voelen voor je beste vriend, neef, nicht of zus … dus, nee … bij Duinrell zijn we niet zo van die regeltjes, ook zij mogen gratis mee naar binnen’, benadrukt Lisanne.

Dus verras je date, lover, beste vriend of vriendin of andere dierbare op 14 februari 2019 met een wel heel bijzonder avondje uit: een speeddate in het Tikibad van Duinrell. Stap samen in een tweepersoonsband en glijd romantisch, onder de sterrenhemel door, van de glijbanen Moonlight en Starfright of  raas met grote speed naar beneden in de glijbanen Blits en de Flits.

Voor deze exclusieve Valentijnsdag-actie zijn maximaal 400 tickets beschikbaar, dus wees er snel bij (op= op). Lisanne geeft bovendien aan dat het Tikibad ook helemaal in de stijl zal zijn van de liefde: compleet met hartjesballonnen en een rode loper.

 

Openingstijden Tikibad

Op donderdag 14 februari 2019 is het Tikibad open van 16.00 uur tot 21.30 uur. Via http://www.duinrell.nl/valentijnkun je twee tickets bestellen voor de prijs van één. Met z’n tweeën kom je dus binnen voor een totaalprijs van € 22,50.

 

Over Duinrell en het Tikibad

Duinrell staat voor passie, puur en plezier. Met 1.391.608 bezoekers in 2018 is Duinrell het een na grootste attractiepark van Nederland in bezoekersaantallen. Op Duinrell vind je meer dan 40 attracties voor jong en oud en met zestien unieke glijbanen is het Tikibad het grootste indoor waterpark van de Benelux. Nieuw is het Kids Waterpark Playa, geopend sinds juli 2017, een overdekt waterpark paradijs speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter. Met dit nieuwe Kids Waterpark met maar liefst vier glijbanen, een waterval en tipping bucket, is het Tikibad een waterpark en glijbanenparadijs geworden voor het hele gezin.