Plopsa zoekt meer dan 3.000 werknemers op tweedaagse jobfuif

Ongedwongen sfeer, Meet & Greets met de Plopsa-figuren, een photobooth, duizenden pizza’s, knallende muziek en spontane gesprekken, ook dit jaar pakt Plopsa haar sollicitatierondes creatief aan. De groep is op zoek naar zowel vaste functies, seizoenmedewerkers als jobstudenten.

 

Na de succesvolle sollicitatiespeeddates op de achtbaan Heidi The Ride en in het ballenbad in Mayaland Indoor, komt Plopsa ook dit jaar terug creatief uit de hoek om mensen in een ongedwongen sfeer te laten solliciteren. De groep is op zoek naar meer dan 3.000 medewerkers en organiseert hiervoor op 6 en 7 februari een tweedaagse jobfuif in het Plopsa Theater in De Panne. Tijdens deze dagen kan iedereen die interesse of vragen heeft in of over een job bij Plopsa in een gemoedelijke sfeer kennismaken met toekomstige collega’s en leidinggevenden. De meeste vacatures zijn voor Plopsaland De Panne, het grootste Belgische Plopsa-park. “De vacatures gaan van restaurant– en kassamedewerkers tot attractiebedieners en animatoren, allemaal met éénzelfde doel: bezoekers een magische dag laten beleven!”, zegt Niko Parmentier, HR Directeur van de Plopsa Group.

“Uiteraard willen we tijdens deze dagen de sollicitanten de totaalbeleving geven met lekkere cock- en mocktails, duizenden pizza’s en aanstekelijke deuntjes. Voor de iets oudere sollicitanten voorzien we een leuk salon in het Plopsa Theater met koffie, gebak of zelfs een glaasje cava!”, legt Parmentier uit. “Daar kunnen ze een praatje slaan met enkele medewerkers die de job reeds uitoefenen waardoor ze de kans krijgen om al enkele eerste vragen te stellen over de taken, de leuke aspecten van het werk en eventuele vragen die men tijdens het sollicitatiegesprek niet durft te stellen. Vervolgens volgt een gesprek met de leidinggevenden onder de vorm van een speeddate. Bedoeling is om samen met de kandidaat zijn of haar ideale job te vinden.”, zegt Parmentier. Om de stress van het wachten te verzachten, kunnen de kandidaten er ook op de foto gaan met de Plopsa-figuren of in een leuke photobooth.

 

Jobstudenten

Jobstudenten kunnen het hele jaar door solliciteren bij Plopsa. “Uiteraard zoeken we veel nieuwe gemotiveerde jongeren voor de start van het seizoen, maar ook voor het najaar en de winter zijn jobstudenten steeds welkom.”, sluit Parmentier af.

 

De Plopsa Jobfuif in het Plopsa Theater in De Panne gaat door op 6 en 7 februari. Iedereen die interesse heeft in een job als seizoenmedewerker is welkom. Vooraf inschrijven via www.plopsajobdagen.be is verplicht. Meer vacatures en studentenjobs zijn terug te vinden op www.plopsajobs.be.