Nieuw in 2019 voor Movie Park Germany: PAW Patrol krijgt een eigen themagebied

De hele familie kan genieten van de avonturen van de pups, want PAW Patrol krijgt een eigen themagebied in Movie Park Germany. In 2019 opent het nieuwe themagebied ‘Adventure Bay’ met attracties rondom de bekende tv-pups van Nickelodeon. 

 

De hele familie kan nu al uitkijken naar het nieuwe seizoen bij Movie Park Germany. Het grootste film- en vrijetijdspark van Europa biedt in 2019 de geliefde pups uit de tv-serie Paw Patrol een eigen themagebied in het grootste Nickland van Europa. Met nieuwe attracties, veel fraaie details en interactieve elementen wordt het uit de geliefde tv-serie van Nickelodeon bekende plaatsje ‘Adventure Bay’ tot leven gebracht en toegankelijk gemaakt voor alle fans. De opening van het nieuwe PAW Patrol-gebied staat gepland voor het voorjaar.

“Movie Park Germany heeft snelle achtbanen, spectaculaire shows, maar vooral ook attracties voor de hele familie. De tekenfilmserie PAW Patrol is met name bij de jonge bezoekers erg geliefd. Vandaar dat de nieuwe themawereld een geweldige uitbreiding is waardoor onze doelgroep nog meer in het middelpunt staat,” verklaart directeur Thorsten Backhaus. “Daarnaast ben ik blij dat we onze samenwerking met onze partner Nickelodeon nog verder kunnen uitbreiden en het hele themagebied zich kan verheugen op deze geweldige licentie.”

De nieuwe themawereld in Movie Park Germany, dit jaar alweer uitgeroepen tot het ‘familievriendelijkste bedrijf’ bekroond met het predicaat Goud (nr. 1 onder de recreatieparken) door de Welt am Sonntag en Service Value, komt midden in het Nickland tussen de Snack and Drinks-outlet en de ingang van de attractie ‘Excalibur – Secrets of the Dark Forest’. Hij beslaat een oppervlak van 1.800 m². Het projectteam van Movie Park Germany heeft onder leiding van Wiebe Damstra het ontwerp en de verhaallijn ontwikkeld. Dit alles natuurlijk in nauwe samenwerking met Nickelodeon Experience Design uit Orlando en het Nederlandse Design Experten van de Leisure Expert Group. Het Spaanse Rocas & Design is verantwoordelijk voor het omzetten van het thema. Zij waren ook verantwoordelijk voor de attractie ‘Lost Temple’.

 

Snelle, nieuwe attractie voor de hele familie

Wie wil er nu niet een keer met de geliefde puppy’s door de straten van ‘Adventure Bay’ jagen. Ouders en kinderen kunnen zich in het nieuwe themagebied verheugen op een gloednieuwe familie-attractie. De nieuwe ‘PAW Patrol Adventure Tour’, een Convoy Ride van het bedrijf Zamperla, is een snelle offroad-rit met je vierpotige helden. De zes voertuigen zijn aangepast aan de serie, bijv. de brandweerwagen van Mashall en Rubbles bulldozer. Ze zijn groot genoeg voor vier personen, het hele gezin kan dus mee op de turbulente rit.

Daarnaast is er een compleet nieuwe kinderspeelplaats met interactieve elementen in Beach-stijl, helemaal gewijd aan Zuma de bruine Labrador en de brutale Bulldog Rubble. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, schommelen en van de glijbaan af. Ook de populaire familie-attractie ‘Swiper’s Sweeper’ krijgt een heel nieuw design. Deze wordt omgetoverd tot ‘Zuma’s Zoomer’, een wilde luchtkussen-bootrit aan het strand van ‘Adventure Bay’.

 

Precies als in de film: PAW Patrol beleven tijdens de meet & greet

Bij de vele fotopoints en meet & greet mogelijkheden kunnen kinderen en families hun dierenhelden van dichtbij meemaken. “Afgelopen jaar was hier al veel vraag naar. Onze bezoekers kunnen nu nog dieper in de wereld van PAW Patrol duiken”, aldus directeur Thorsten Backhaus. En het speciale highlight voor de gasten is de legendarische commandocentrale van de hondentroep, en die is niet klein. In de voet van de 15 meter hoge toren wordt een exclusief fotopoint en een meet & greet gebied ingericht. Bovendien presenteert Movie Park Germany in de nieuwe themawereld alle bijzondere reddingsvoertuigen van de tv-helden als realistisch fotopoint. Hierin kunnen de kinderen dan, net als hun helden uit de serie, bijvoorbeeld in de transporter van Rocky of de politiewagen van Chase zitten.

Daarnaast kunnen de kleine en grote fans van de schattige welpen gebruik maken van het nieuwe familieaanbod van Movie Park Germany. Vanaf seizoen 2019 kunnen bijv. PAW Patrol kinderverjaardagen worden geboekt. Maar vanaf dit seizoen zijn ook speciale PAW Patrol familie- en seizoenstickets verkrijgbaar zodat de serie en haar karakters van dichtbij kunnen worden beleefd. Binnenkort komt hier meer informatie over.