Fotoalbum: Duinen Zathe – oktober 2018

Het Nederlandse Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha is rond 1958 begonnen als koffie- en theeschenkerij. De toenmalige eigenaar bouwde zelf houten speeltoestellen en plaatste deze op het terrein, achter en naast de koffie- en theeschenkerij. De speeltuin moderniseerde en er kwamen attracties zoals autoscooters, oldtimers en carrousels bij. In 2002 moest het park zelfs een halve kilometer verhuizen wegens plaatsgebrek. Duinen Zathe kent, net als enkele andere Nederlandse of Duitse parkjes, een all-inclusive aanbod.  Je kan er de hele dag onbeperkt genieten van de attracties, maar ook van koffie, thee, cappuccino, diverse soorten limonade, frietjes, sauzen, snacks, dagsoep, broodjes, fruit en waterijs. Op 13 oktober 2018 gingen ook wij er het aanbod eens uitproberen!