Eerste onderdelen indrukwekkende achtbaan gearriveerd bij Walibi Rhône-Alpes

Het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes pakt dit jaar uit met een spectaculaire achtbaan van de Duitse bouwer Gerstlauer. Deze achtbaan zal een verticale lifthill en meerdere inversies krijgen. Onlangs arriveerden de eerste trackdelen in het park.

 

Met Mystic zal het Franse pretpark Walibi Rhône-Alpes dit jaar haar spectaculairste achtbaan openen. Deze achtbaan wordt van het type infinity coaster, gebouwd door het Duitse bedrijf Gerstlauer. De nieuwe achtbaan wordt 31 meter hoog en 575 meter lang. Tijdens de rit zal de achtbaantrein een snelheid behalen van 85 km/u en zullen de bezoekers verschillende keren overkop gaan. Er zullen bepaalde stukken track verschillende malen voorwaarts en achterwaarts afgelegd worden.

 

 

De bouwwerken gingen een tijdje geleden al van start en afgelopen week arriveerden de eerste onderdelen in het park.

Het volledige project kan je hier op de voet volgen.

 

 

Bron en foto’s: Walibi Rhône-Alpes