Eerste decorstukken voor K3 Rollerskater

Plopsaland De Panne opent komend voorjaar een themagebied rond de meidengroep K3 met de familie-achtbaan ‘K3 Rollerskater’. Vandaag deelde Plopsa foto’s van enkele decorstukken die in het themagebied te vinden gaan zijn.

 

Naast de renovatie van de boomstammetjes is men in Plopsaland De Panne ook druk bezig aan de vernieuwing van het themagebied rond Wizzy en Woppy. Deze karakters uit de begintijd van het park moeten het pad ruimen voor de populaire meidengroep K3, die nog niet in het park aanwezig waren. In het themagebied gaat zich de familie-achtbaan ‘K3 Rollerskater’ bevinden, passende bij het album en komende tv-serie ‘K3 Roller Disco’.. Verder wordt ook het horecapunt vernieuwd.

Vandaag onthulde Plopsa de eerste decorstukken die in het gebied te zien gaan zijn. Het gaat om de grote rollerskate met een iconische K3-regenboog, die boven op het stationsgebouw geplaatst wordt. Daarnaast zien we ook onder andere een strik, een pakje en lekkernijen.

Het themadeel wordt plechtig geopend in het weekend van 4 en 5 mei met een exclusief live-concert van K3.