Disneyland Paris onthult nieuwe details over Disney’s Hotel New York ® – The Art of Marvel

Op 6 januari 2019 onthulde Disneyland Paris het logo van het nieuwe Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel tijdens een geweldig feest ter ere van de ambitieuze renovatie. Begin zomer 2020 zal het resort ondergedompeld worden in de dynamische en inspirerende wereld van superhelden zoals Iron Man, The Avengers, en Spider-Man en dit alles in combinatie met de elegante en levendige Big Apple atmosfeer.

 

Een verblijf in één van de Disney Hotels in Disneyland Paris biedt de mogelijkheid de magie van de parken mee te nemen in onze dromen. Plekken vol met avontuur, vreugde en verbazing – elk een wereld op zich dat steeds unieke ervaringen en ontmoetingen met zich meebrengt. Sinds 1992 verwelkomt Disney’s Hotel New York miljoenen gasten en worden deze ondergedompeld in de New York cultuur, het design van Michael Graves en de Big Apple atmosfeer.

Gezien de voorbereiding voor de meest spectaculaire transformatie in de geschiedenis van het hotel – het zal in de zomer van 2020 als Disney’s Hotel New York– The Art of Marvel heropenen – vierde Disneyland Paris de Cast Members en het erfgoed van het resort en onthulde nieuwe opwindende details over het komende nieuwe hoofdstuk van de geschiedenis van het hotel.

” Het is een nieuw hoofdstuk, gemarkeerd door onvergetelijke herinneringen voor zowel de gasten die er verbleven als voor al onze Cast Members die er werkten.” zei Martina Sardelli, Vice President Operations Hotels & Disney Village, “Disneyland Paris blijft vooruitstreven om voorop te staan en verwachtingen te overtreffen. Het is precies die zin voor innovatie en avant-garde spirit dat we vandaag vieren.”

 

Een epische transformatie

Het hotel zal een omgeving creëren met een vestiging dat een luxueus en hedendaags Manhattan uitstraalt. Het interieur design zal elegant en cosmopolitan afgewerkt worden in de stijl van Tony Stark en de Avengers Headquarters en zal de “Art of Marvel” zodanig geuit worden dat het idee van een “kunsthotel” opnieuw bedacht wordt. Limited editions zullen de muren van kamers en suites verfraaien. Krachtige stukken op display in publieke ruimtes zullen de diverse rijkdommen van het universum van Marvel onder de aandacht brengen. Comic art, film, design, beeldhouwwerk, kostuums… worden allemaal tentoongesteld in de stijl van een hedendaagse New Yorkse kunstgalerij. Het interieur zal bestaan uit stripverhaal covers, posters, conceptuele kunst uit films, storyboards, productie ontwerpen, rekwisieten, originele schetsen, media, en meer!

Het hotel zal 476 standard kamers, 65 executive kamers en 8 standard suites aanbieden. Het interieur van de kamers weerspiegelt de subtiele urban stijl van Tony Stark, met een kleurenpalet dat doet denken aan zijn Iron Man kostuum en kunst met de Marvel Super Heroes in de kijker.

One-of-a-kind suites worden elk in de vorm van Marvel Super Heroes en New York City thema’s uitgewerkt. Voor deze unieke suites zal een Marvel artiest aangesteld worden om prachtige stukken te creëren rond de superhelden.

New York en Marvel komen samen in een omgeving dat zowel verfijning als vermaak uitstraalt, en zo de Art of Marvel in een nieuw en spannend daglicht plaatst. Het Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel zal openen in de zomer van 2020.

 

De groeiende aanwezigheid van Marvel in Disneyland Paris

In februari 2018 kondigde The Walt Disney Company plannen aan voor 2 biljoen euro, waarbij over meerdere jaren Disneyland Paris zal worden uitgebreid. De nieuwe ontwikkeling zal een transformatie van het Walt Disney Studios Park inhouden, waarbij drie nieuwe gebieden worden toegevoegd, gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars. Van de mystieke kunsten van Doctor Strange tot de zwaartekracht trotserende heldendaden van Spider-Man, zal dit nieuwe Marvel gebied hun gasten de kans geven om de helden op nieuwe manieren te ontmoeten. Het publiek zal ook de laatste Pym Technology ontdekken met Ant-Man en Wasp en zullen versteld staan wanneer Iron Man, Captain Marvel, Black Panther, Captain America en anderen in actie treden.

Bezoekers hoeven niet te wachten op het nieuwe terrein om meer Marvel te beleven in Disneyland Paris. Na het eerste Marvel Season of Super Heroes afgelopen zomer, keren Captain America, Spider-Man, Guardians of the Galaxy en Black Widow terug voor een tweede editie in 2019, vergezeld door nieuwe helden als Captain Marvel en Groot van Guardians of the Galaxy.