27% meer bezoekers voor Winter Magic in Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne sloot haar tweede beste kerstvakantie ooit af. Het park noteert een stijging van maar liefst 27% ten opzichte van de kerstvakantie vorig jaar.

 

Plopsaland De Panne heeft zichzelf overtroffen met 27% meer bezoekers ten opzichte van de kerstvakantie vorig jaar. « We zijn zeer tevreden! », stelt Wim Wauters, Parkmanager van Plopsaland De Panne. Naast de Samson & Gert Kerstshow, die naar traditie in het Plopsa Theater te bewonderen was, pakte het park dit jaar uit met een gloednieuw concept. « De investeringen in meer decoratie, sfeerverlichting, de ijspiste en het nieuwe concept ‘Winter Magic’ met bijhorend Lichtfestival hebben duidelijk zijn vruchten afgeworpen en werden enorm gesmaakt bij de bezoekers. Wegens het grote succes willen we het Lichtfestival met handgemaakte lichtsculpturen volgende winter dan ook nog grootser maken. », aldus Wauters. Tussen de feestdagen, van 26 december tot en met 30 december, werd naar jaarlijkse traditie ‘Ketnet Kerst’ gevierd. «Het waren absolute topdagen met populaire meet & greets, extra animatie en een spetterend vuurwerk!», sluit Wauters af.

 

Plopsaland De Panne sluit haar deuren tot de paasvakantie voor de jaarlijkse winterwerken. Bezoekers kunnen wel terecht in Mayaland, het indoorgedeelte van Plopsaland De Panne. Wie de komende maanden een bezoek brengt aan het waterpretpark Plopsaqua De Panne, krijgt er trouwens een gratis ticket voor Mayaland Indoor bovenop.