2019 is het jaar van de magie in Gardaland

Het Italiaanse pretpark Gardaland zal komend seizoen uitpakken met heel wat nieuwigheden om het jaar van de magie te vieren. Zo zal er onder andere een nieuwe show te zien zijn, maar zal er ook een familieattractie en een gloednieuw hotel openen.

 

In 2019 wordt Gardaland bedekt met een golf van magie. De tovenaar van Gardaland heeft met zijn grote magische hoed een betovering over het resort geworpen en een hele reeks magische avonturen voor al zijn gasten voorbereid.

Zo zijn er heel wat nieuwigheden te ontdekken, waaronder het betoverd bos. Dit zal een interactieve familieattractie worden waarbij je samen met de tovenaar van Gardaland door de magische mijn gaat om samen de boze heks te verslaan. Dit doe je aan de hand van magische toverstokken, waarmee je de versteende bosbewoners terug tot leven kan wekken. Daarnaast kan je ook op ontdekkingstocht doorheen het huis van de tovenaar, waar alle magie van Gardaland begon. Hierbij passeer je langs ongewone omgevingen, waar de magische geheimen van de tovenaar worden bewaard.

Ook de achtbaan “Sequoia Adventure” zal in een nieuw kleedje gestoken worden. Deze achtbaan stond sinds 2017 stil, maar zal komend seizoen opnieuw zijn rondjes draaien onder de naam “Sequoia Magic Loop”. Tot slot zal er ook een gloednieuwe show te zien zijn waarbij men gebruik zal maken van speciale effecten, acrobatiek en dans.

Om nog langer te kunnen genieten van al deze nieuwigheden zal je kunnen overnachten in het nieuwe “Gardaland Magic Hotel”. Met zijn 128 kamers, die volledig in het thema van magie zullen staan, kunnen de gasten nagenieten van een magische dag in Gardaland.

Het nieuwe zomerseizoen begint op 30 maart en loopt tot 3 november.

 

 

Bron: Gardaland