Fotoalbum: Tripsdrill – september 2018

Wie Duitsland aandoet moet zeker en vast ook een keertje langsgaan bij het charmante park Tripsdrill. Het park haalt haar charme uit de combinatie van leuke attracties en een bijzondere aankleding. Elke attractie kreeg hier een bijzonder thema en wachtrijen worden vaak ware musea, die het thema van de attractie uitbeelden. De spectaculairste achtbaan is zonder twijfel Karacho, een infinity Coaster gebouwd door Gerstlauer. Dit Duitse bedrijf zorgde ook al voor de bouw van de houten achtbaan Mammut en heeft in dit park zelfs ooit haar eerste achtbaan gebouwd met de bochtige G’Sente Sau. Wie graag een nat park riskeert is er de Rapid River Waschzuber Rafting, die in het teken staat van een wasserij. Ook nat is de Log Flume Jungbrunnen, waar je een verjongingskuur volgt.