Fotoalbum: Serengeti park – juli 2018

Themeparkfreaks Timothy & Benjamin trokken naar het Duitse Serengeti Park, gelegen te Hodenhagen. Hier gingen ze eerst met hun auto op safari doorheen de verschillende gebieden, waaronder ook een zone waarbij je oog in oog komt te staan met leeuwen en tijgers, iets wat best indrukwekkend is. We bleven natuurlijk netjes in de auto om al dit fraais te aanschouwen. Naast een safaripark beschikt dit park ook over een heus attractiegebied. Toppers hier zijn ongetwijfeld de speedboten, de topspin en de off road buggy’s. Het park biedt de bezoeker ook verschillende overnachtingsmogelijkheden, denk hierbij bijvoorbeeld aan lodges bij het meer. Wandel ook zeker eens door de grote apenkooi, waar je wordt begroet door guitige maki’s en vara’s. En ja, uiteraard is hier ook een achtbaancredit te vinden in de vorm van een Zierer Junior coaster.