Fotoalbum: Legoland Deutschland – september 2018

Wie Legoland zegt, denkt uiteraard aan de kleurrijke bouwsteentjes, die vind je dan ook in duizendvoud terug in Legoland Deutschland. Dit park heeft talloze bouwwerken volledig gemaakt uit deze steentjes, maar vooral ook een zeer gezellige sfeer. Een van de blikvangers is een grote wilde muis achtbaan, waarop sinds dit jaar een virtuele ervaring toegevoegd werd. In Das Grosse Lego Rennen ga je dan ook een race aan in een Legowereld. Maar de verrassing voor ons was de achtbaan Feuerdrache, gelegen in een mooi Legokasteel, deze bevat een zeer mooi darkride gedeelte. Iets kleiner, maar zeker niet minder leuk is de achtbaan Drachenjagd. Voor de waaghalzen heeft het park met Flying Ninjago een zeer leuke Sky Fly attractie in huis. Maar nog steviger kan het in Hero Factory, waar je plaatsneemt op een robotarm, waarbij je zelf kan kiezen hoe intens de rit wordt.