Nieuwe kinderachtbaan voor Rasti-land

Het Duitse attractiepark Rasti-land presenteert in 2019 een nieuwe kiddie-coaster. Deze achtbaan wordt de ideale instapbaan voor de allerkleinste bezoekers van het park.

 

Rasti-land is een Duits familiepark  gelegen in een groene omgeving. Het park biedt verscheidene attracties die vooral op de families gericht zijn. Waaronder verscheidene flatrides, glijbanen, speeltuigen, een boomstamattractie, een rapids, een familie-achtbaan en een rodelbaan. Aan deze collectie wordt komend jaar een nieuwe achtbaan toegevoegd, eentje dat een ideale instapachtbaan wordt voor de jongste kinderen van het gezin. Daardoor kunnen ook zij een achtbaan beleven, hetzij op een iets kleinere schaal.

De achtbaan gaat gebouwd worden in de “Jaarmarkt”-sectie van het park en gaat een soort van houtlook krijgen. De lay-out is zeer to the point met een simpel ovaal circuit. Je gaat eerst op een kleine kettinglift omhoog om dan een kleine afdaling te maken en na een bochtje terug af te remmen. Voor de naam doet het park beroep op zijn fans, zo kunnen zij via de facebook-aankondiging laten weten welke naam zij graag zouden zien.

 

Bron en foto: Rasti-land