Ideale winteruitstap: Cranger Weihnachtszauber in Herne

Van 23 november tot en met 31 december 2018 vindt de Cranger Weihnachtszauber plaats in de Duitse stad Herne. De kermis is gelegen op de Cranger Kirmesplatz en biedt 22 attracties aan, waarvan er 15 van het type grootvermaak zijn.

 

Achtbaanfans kunnen zich verheugen op twee achtbanen. De Wilde Maus van Barth is present, alsook de familieachtbaan Willy der Wurm van Bauermeister. Thrillfanaten kunnen dan weer terecht in de Booster “Jekyll & Hyde” van Thelen en de XXL-Afterburner “Konga” van Küchenmeister. Uitkijken over de kermis kan je in het reuzenrad Hanse Rad van Geisler.

Flat rides vinden we terug met de Break Dance No.1 van Bonner, de Love Express van Kreft-Wendler en de Magic van Meyer. De kinderen kunnen zich uitleven in de funhouses Viva Cuba van Hartmann en de Krumm & Schiefbau van Hartmann. Daarnaast komt ook het spookhuis Daemonium van Blume en de interactieve darkride van Laser Pix van Jehn.

 

Grootvermaak:

Wilde Maus – Barth (Wilde Muis achtbaan)

Willy der Wurm – Bauermeister (Familie achtbaan)

 

Break Dance No.1 – Bonner (Brack Dance 1)

Love Express – Kreft-Wendler (Music Express)

Magic – Meyer (Magic)

Wellenflug – Wendler (Zweefmolen)

Flying Jumbo – Vermolden (NL) (Draaimolen)

Jekyll & Hyde – Thelen (Booster)

Konga – Küchenmeister (XXL-Afterburner)

Hanse Rad – Geisler (Reuzenrad)

 

Viva Cuba – Hartmann (Funhouse)

Krumm & Schiefbau – Hartmann (Funhouse)

Daemonium – Blume (Spookhuis)

Laser Pix – Jehn (Interactieve darkride)

Autoscooter No.2 – Küchenmeister (Botsauto’s)

 

 

 

 

Bronnen: kirmes-beschickungen & Kermisland