Koevoets-De Vries presenteert Nederlands grootste Funhouse voor 2019!

De Nederlandse exploitanten Koevoets en De Vries gaan in 2019 toeren met een gloed nieuw funhouse. Het nieuwe funhouse krijgt de naam Police Academy en wordt de grootste van Nederland. Het funhouse krijgt maar liefst 5 verdiepingen en heel wat unieke elementen.

 

Het ging al even de ronde dat Koevoets en De Vries in 2019 zouden uitpakken met een nieuw funhouse. Maar dat het zo gigantisch groot ging worden, had niemand durven dromen. Police Academy wordt een funhouse van maar liefst 12 meter hoog en 40 meter breed.

In totaal krijgt het funhouse maar liefst 5 etages, absoluut ongezien in de Benelux. Naast de tal van gethematiseerde poppen krijgt het huis ook een vrijeval element en een groot waterparcours. Het funhouse komt in teken te staan van de politie die wordt opgeleid om boeven te kunnen vangen.

Naast het hindernissen parcours zal de Police Academy een Free Fall Tower bevatten. Andere elementen zijn een grote glijbaan, water interactie, bewegende onderdelen, VR-experience en wordt de attractie volledig van led verlichting voorzien.

De volledige attractie zal vervoerd worden met maar liefst 6 transporten en wordt een van de grootste in haar soort. Verwacht wordt dat het funhouse regelmatig op de Duitse kermissen zal rondrijden en op de grootste kermissen zal komen te staan.

Police Academy wordt ruim 10 meter breder, 3 meter dieper en 5 meter hoger dan de Heroes City, een van de grootste funhouses van Nederland. Heroes City is eveneens van het duo Koevoets en De Vries. Hieronder vindt je een video van deze attractie.

 

 

Bron: themepark.nl