Chessington World of Adventures kondigt nieuwe attractie 2019 aan

Het Engelse pret- en dierenpark Chessington World of Adventures opent volgend jaar een nieuwe attractie op de plaats van de doorloopattractie “Hocus Pocus Hall”. Deze familieattractie zal “Room on the Broom – A Magical Journey” heten en is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek van Julia Donaldson.

 

In 2019 kunnen bezoekers van Chessington kennis maken met de magische wereld van “Room on the Broom”. Het geliefde kinderboek zal tot leven komen waarbij je via de betoverde bibliotheek de pagina’s van het boek zal doorlopen.

Doorheen deze familiale attractie zal je de heks moeten helpen met het zoeken van haar kostbare bezittingen, waaronder haar hoed en toverstok. Daarnaast kom je ook oog in oog te staan met verschillende personages uit het boek zoals de hond, de kat of de kikker.

Vorig jaar opende men met “The Gruffalo River Ride Adventure” ook reeds een vernieuwde attractie gebaseerd op een populair kinderboek. Volgens Tim Harrison-Jones van Chessington is het een logische keuze om na het succes van “The Gruffalo” opnieuw te kiezen voor een boek van Julia Donaldson. De schrijfster zelf is vooral blij dat families binnenkort de magische wereld van “Room on the Broom” op een nieuwe en interactieve manier kunnen ontdekken.

Om deze nieuwe attractie extra in de kijker te zetten is er tijdens deze Halloweenperiode reeds een korte show te zien in het park genaamd “Room on the Broom Spooky Story Time” en kan je vanaf volgend jaar ook slapen in het Chessington Safari Hotel in een kamer gebaseerd op de attractie.

 

Bron: Chessington World of Adventures