Walygator Parc in de ban van Halloween

Dit jaar staat het Franse Walygator Parc nog tot 4 november opnieuw volledig in het teken van Halloween met heel wat nieuwigheden om te ontdekken. De vele decoraties doorheen het park en de verschillende shows brengen de bezoekers alvast in de juiste sfeer om Halloween te vieren.

 

Zombies, bloeddrinkers en demonische clowns hebben het park overgenomen en zullen nog tot 4 november voor spannende momenten zorgen waarvan je rillingen krijgt. Overal zijn er spinnen en verlichte pompoenen te vinden en doorheen het park lopen er steltenlopers rond die de bezoekers de stuipen op het lijf zullen jagen.

Dit jaar zijn er heel wat nieuwigheden te ontdekken waaronder 3 gloednieuwe shows. Illusionist Tim Silver heeft speciaal voor de Halloweenperiode een aangepaste show genaamd ‘La Vengeance De Tarantula’. Daarnaast is er ook een spectaculaire motorshow waarbij motorrijders uit de hel zelfs de doden bang maken. Deze act was eerder ook al te zien bij ‘America’s Got Talent”. Tot slot is er ook nog een act met luchtacrobatiek genaamd ‘Flying Spider’. Durf jij je ogen open te houden bij het zien van deze spannende stunts?

 Ook aan de kleinsten is er gedacht want deze kunnen zich laten schminken of een ritje maken in de aangepaste theekopjes. Deze zijn voor de gelegenheid volledig in het donker. Voor de durvers is er ook een spookhuis in het voormalige Terror House en een vervloekt doolhof.

Tijdens de gewone Halloweendagen is het park geopend van 10u30 tot 17u30, maar er zullen ook 2 nocturnes plaats vinden dit jaar. Op 27 oktober zal het park geopend zijn tot 20u30 en vooral gericht zijn op gezinnen. Op 31 oktober is het park zelfs geopend tot 22u en beloofd het een avond te worden die je niet snel zal vergeten. Deze avond zal ook afgesloten worden met een spectaculair vuurwerk.

 

Bron: Walygator Parc