Walibi Belgium maakt namen nieuwe themazones bekend

Het pretpark Walibi Belgium zal de komende jaren een heuse metamorfose ondergaan. Naast de komst van nieuwe attracties zullen ook de bijhorende themazones grondig aangepakt worden. Zo werden onlangs de namen van twee nieuwe themazones bekendgemaakt.

 

Tijdens het seizoen van 2018 opende het nagelnieuwe themagebied Exotic World in het Belgische park. In Exotic World kunnen bezoekers de family funcoaster Tiki-Waka en het avonturenparcours Tiki-Trail uitproberen. Dit nieuwe gebied geeft op vlak van thematisering meteen ook de toon aan die het park wenst verder te zetten.

In 2019 zullen er twee nieuwe themazones geopend worden. In het huidige Playland zal het park een nieuwe kiddie coaster bouwen. Ook Playland zal door de komst van deze nieuwigheid omgedoopt worden tot Fun World.

In het Perzische themagebied, waar vroeger de darkride Het Paleis van Ali Baba zich bevond, zal in 2019 een nieuwe darkride haar intrede maken. Het gaat over een interactieve darkride die als werktitel Popcorn Revenge kent. Onlangs werden de gondels van deze attractie voorgesteld aan de pers. Een nieuwe attractie betekent duidelijk ook aldaar een opgesmukte themazone. De Perzische stijl blijft overeind en wordt zelfs veel kleurrijker. De zone zal voortaan door het leven gaan als Karma World.