Familypark viert haar 50ste jubileum met extra Halloweendagen

Voor het 50ste jubileumjaar van Familypark duurt het Halloweenevenement van dit jaar maar liefst tien dagen lang. Van 26 oktober tot 4 november wordt in het park het festival der vampieren gevierd. Op 31 oktober zal het park in samenwerking met het Rode Kruis een grote bloedinzameling organiseren.

 

Dit jaar zal het -ondertussen vertrouwde- Halloweenevenement van Familypark dubbel zo lang duren. Bezoekers kunnen er tien dagen lang gaan griezelen. Er komt voor het eerst een grote circustent buiten de parkmuren te staan, waar shows zullen plaatsvinden. Op deze manier kunnen tot 600 personen per show toegelaten worden. De bezoekers kunnen alvast uitkijken naar een uniek showprogramma met internationale artiesten als zangers en dansers. Ook de enge parade zal weer doorheen het park trekken.

Natuurlijk zal ook het park versierd worden. Enge lichteffecten, enge decoratie en talloze geesten zullen bij de bezoekers kriebels veroorzaken. Tijdens het evenement zijn nagenoeg alle attracties geopend.

 

Bloedinzameling

Het Rode Kruis zal op 31 oktober als echte vampiers klaarstaan om bloed van de bezoekers in te zamelen. Als dank voor de aderlatingen krijgen alle donoren gratis toegang tot het park.